Mittavia hyötyjä digitaalisilla ratkaisuilla

Nopeita automaatioita lyhyellä takaisinmaksuajalla ja kokonaisvaltaisia  muutosmatkoja. Ratkaisujen suunnittelu prosessi- ja palvelulähtöisesti, parhaiden työkalujen valinta, arkkitehtuurisuunnittelu, datan ja tekoälyn hyödyntäminen.

Prosessien automatisointi vaatii ymmärrystä liiketoiminnan tarpeista ja totetuksen teknologioista.

Ajatus prosessien automatisoinnista ja sen mukana seuraavista hyödyistä on ymmärrettävästi korkealla organisaatioiden prioriteettilistoilla. Teknisen toteutettavuuden sijaan tyypilliset ongelmat tulevat vastaan prosessien toiminnan ymmärtämisessä ja vakioinnin puutteissa.

Kunnianhimoisten prosessikokonaisuuksien automatisoinnin sijaan suosittelemme liikkeellelähtöä esimerkiksi yksittäisten prosessivaiheiden osalta. Meillä on laajasti kokemusta niin asiantuntija-, kuin suorittavankin työn automatisoinneista ja parhaimmissa ratkaisuissa automatisointiin yhdistyvät pävitykset tiedolla- ja päivittäisjohtamismalleihin.

Toteutamme prosessien automatisoinnit mielellään ”low-code” ratkaisuilla, jotka mahdollistavat nopean ja kustannustehokkaan toteutuksen.

Tyypillinen automatisointiprojekti lähtee liikkeelle liiketoimintalähtöisesti ja edellyttää ainakin kevyttä prosessien leanausta ennen varsinaista määrittelyä ja toteutusta. Toteutusmallina suosimme ketterää sprint – mallia, jossa päästään nopeasti näkyviin tuloksiin. Käyttäjien mukaanotto jo hyvin aikaisessa vaiheessa mahdollistaa kattavan priorisoinnin ja testauksen.

Microsoftin Dynamics 365 ja Power -alustojen lisäksi toteutamme kumppaniverkoston avulla ratkaisuja myös muilla ”low-code” tekniikoilla ja tarpeesta riippuen myös esimerkiksi asiakaskohtaisesti räätälöidyt integraatiot. 

Näin palvelumme ostaminen toimii

1.

Yhteydenotto

Saat meihin helposti yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. Seuraavaksi sovimme lyhyen tapaamisen.

2.

Tapaaminen

Tapaamisessa syvennämme ymmärrystä organisaationne tarpeesta. Tapaamisen lopputulemana sinulla on alustava ymmärrys mahdollisesta ratkaisusta.

3.

Tarjous

Käymme yhdessä läpi toteutusehdotuksen ja keskustelemme toteutusaikataulusta. Ennen tarjouksen antamista sovimme tarvittaessa toisen tapaamisen molemminpuolisen ymmärryksen syventämiseksi.

4.

Ostopäätös

Tyypillisesti projektit alkavat heti ostopäätöksen jälkeen eli näet konkreettisia muutoksia jo lyhyellä aikavälillä.

Jätä yhteydenottopyyntö ja kuule lisää