Meistä

Flovion tarina

Flovio on perustettu vuonna 2018 rakkaudesta lajiin. Polttoaineemme on aito innostus sekä usko jatkuvan parantamisen ja prosessijohtamisen voimaan.

Vuosien varrella olemme nähneet kuinka prosessilähtöinen ajattelu auttaa luomaan selkeyttä ja rakenteita. Prosessilinssit auttavat niin viheliäisten ongelmien ratkaisemisessa kuin yksinkertaistavat poikkifunktionaalisen toiminnan johtamista. Haluamme omalla toiminnallamme varmistaa, että prosessilähtöinen ajattelu on sovellettavissa käytännössä asiakkaidemme kanssa yhdessä luomiemme prosessien ja toimintamallien kautta, dataa ja teknologioita soveltuvasti hyödyntäen.

Visiomme on olla luomassa maailmaa, jossa jokainen voi olla mukana parantamassa arkeaan organisaatiossaan. Ymmärrämme, etteivät kaikki (vielä) halua olla prosessikehittäjiä. Uskomme kuitenkin, että jokaiseen organisaatioon on mahdollista luoda toimintaympäristö, jossa niin ylin johto kuin asiantuntijat kokevat oman ja asiakkaansa arjen prosessilähtöisen parantamisen sekä palkitsevaksi että helpoksi.

Perustajat

Katariina Kemppainen
CEO, perustaja

KTT, Logistiikka & toimitusketjut,
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Juuso Rantala
COO, perustaja 

DI, Systeemianalyysi ja automaatiotekniikka,
Tampereen teknillinen korkeakoulu

Flovio lukuina

2018

Perustettu

+90%

Kasvu (Y-o-Y)

+40

Asiakasta

+120

Toimeksiantoa

+10

Asiantuntijaa

+10%

Liikevaihdosta
kv. myyntiä

Flovio työnantajana

Olemme ammattitaitoinen työyhteisö, jossa tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin projekteihin, joissa myös kehityt osaajana. Uskomme työ- ja vapaa-ajan tasapainoon, mikä näkyy työaikojen ja -paikkojen joustavuutena. 

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia osaajia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään Floviolla,  voit lähettää avoimen hakemuksen toimitusjohtajallemme Katariinalle. Kerro viestissäsi lyhyesti taustasi sekä miksi olet kiinnostunut juuri Floviosta.